Επιθεωρήσεις ποιότητας

Παρά το ότι χρησιμοποιούμε μόνο προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, ο καλύτερος τρόπος διασφάλισης της βέλτιστης ποιότητας είναι η εφαρμογή ενός αυστηρού δικτύου ελέγχων.

Μέχρι και 260 έλεγχοι

Το περιεχόμενο σε κάθε βαζάκι υποβάλλεται σε μέχρι και 260 ελέγχους. που περιλαμβάνουν αναλύσεις του εδάφους, μέχρι αναλύσεις των πρώτων υλών και ελέγχους του τελικού προϊόντος. Αμέσως μετά την παράδοση τους, οι πρώτες ύλες ελέγχονται από το προσωπικό μας και μόνο τα τέλεια συστατικά εγκρίνονται για επεξεργασία.

Το εργαστήριο της HiPP – πρότυπο σε όλη την Ευρώπη

Για τη διασφάλιση της ποιότητας των πρώτων υλών, των συστατικών και των προϊόντων μας χρησιμοποιούμε αναλυτικές μεθόδους αιχμής. Το διαπιστευμένο εργαστήριο της εταιρείας μας συγκαταλέγεται στα καλύτερα της Ευρώπης κι έχει τη δυνατότητα να αναλύσει περισσότερες από 1,200 παραμέτρους. Χάρη στην υιοθέτηση όλων αυτών των μέτρων, η HiPP μπορεί να εγγυηθεί την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων της. Οι αυστηροί έλεγχοι ποιότητας και η αδιάλειπτη ιχνηλασιμότητα όλων των συστατικών που επεξεργαζόμαστε αποτελούν βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας ποιότητας της HiPP.