Παρασκεύασμα βρεφικού γάλακτος «για το δρόμο» - χρήσιμες μικρές συμβουλές για τη χρήση του μπιμπερό όταν βρίσκεστε έξω με το μωρό σας σε μετακινήσεις

Πρώτος περίπατος μαζί, επίσκεψη στο γιατρό ή στους παππούδες – εσείς και το μωρό σας δεν θα είστε πάντοτε στο σπίτι όπου μπορείτε να προετοιμάσετε ένα μπιμπερό με την ησυχία σας. 

Όταν δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου, να θυμάστε αυτές τις δοκιμασμένες λύσεις: 

1. Βράστε το νερό στο σπίτι και αφήστε το να κρυώσει ελαφρώς
2. Όταν έχει κρυώσει το νερό στους 50°C περίπου, βάλτε το σε έναν καθαρό θέρμο
3. Μετρήστε την απαιτούμενη ποσότητα παρασκευάσματος βρεφικού γάλακτος στο σπίτι και πάρτε την μαζί σας στον κατάλληλο περιέκτη (π.χ. το ειδικό δοχείο της  HiPP)
4. Πακετάρετε τα πάντα
5. Όταν το μωρό σας πεινάσει, αναμείξετε τη σκόνη με το νερό στο μπιμπερό, βιδώστε τη θηλή, ανακινήστε το γάλα και ταΐστε το μωρό σας. 

Γνωρίζετε τα έτοιμα υγρά παρασκευάσματα βρεφικού γάλακτος όπως είναι το HiPP Pre Bio Combiotic που κυκλοφορεί σε ένα βολικό κουτάκι;  Το γάλα είναι έτοιμο για χρήση, χωρίς να πρέπει να προσθέσετε τίποτα.  Συνιστούμε την προετοιμασία του παρασκευάσματος όπως υποδεικνύεται σε κάθε συσκευασία – δηλαδή, το υγρό παρασκεύασμα βρεφικού γάλακτος στο κουτάκι θα πρέπει να ζεσταίνεται ελαφρώς (μέχρι τους 40°C περίπου) για να διασφαλιστεί η βέλτιστη κατανομή των συστατικών.  Ωστόσο, αν αυτό δεν είναι δυνατόν γιατί πρέπει να ταΐσετε το μωρό στο δρόμο, είναι απόλυτα σωστό να χρησιμοποιήσετε το έτοιμο υγρό παρασκεύασμα βρεφικού γάλακτος σε θερμοκρασία δωματίου.  Απλά μη ξεχάσετε να ανακινήσετε έντονα το κουτί πριν το ανοίξετε και να ανακινήσετε και το μπιμπερό προτού το δώσετε στο μωρό σας. 

Έχετε και άλλες ερωτήσεις;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση:

Έντυπο με στοιχεία επικοινωνίας