Πρακτικός Οδηγός

Κατά τους πρώτους μήνες της ζωής ενός νεογέννητου βρέφους, σίγουρα οι γονείς έχουν πολλές απορίες.  Η HiPP είναι πάντα στη διάθεσή σας με οποιαδήποτε βοήθεια, με απαντήσεις και συμβουλές στο θέμα της χορήγησης γάλακτος με μπιμπερό.

Προετοιμασία του μπιμπερό

Παρακολουθείστε το βίντεο που έχουμε φτιάξει για σας:  είναι ένας οδηγός βήμα προς βήμα για το πώς να προετοιμάσετε ένα μπιμπερό με γάλα για το μωρό σας. 

Γάλα «για το δρόμο»

Στο τμήμα «Γάλα για το δρόμο» θα μάθετε πώς να προετοιμάζετε το μπιμπερό για εκείνες τις μέρες και τις ώρες που θα βρίσκεστε έξω με το μωρό σας σε μετακινήσεις. 

Η πιπίλα του μωρού

Για πολλά μωρά, η πιπίλα είναι ένας πιστός σύντροφος τα πρώτα χρόνια της ζωής τους.  Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης της πιπίλας και για το πώς να βοηθήσετε το μωρό σας να κόψει αυτή τη συνήθεια αργότερα.  

Η γλώσσα του σώματος του μωρού

Μεγάλα, στρογγυλά ματάκια, δακτυλάκια που πιπιλίζονται, φωνούλες, κλωτσιές…  Τι προσπαθεί η χαρά της ζωής σας να σας πει μέσα από τη γλώσσα του σώματός του; 

Το χαμόγελο του μωρού

Υπάρχει οτιδήποτε ομορφότερο από το χαμόγελο του μωρού σας;  Μάθετε περισσότερα για το πώς εξελίσσεται το χαμόγελο του μωρού σας κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών της ζωής του και τι είναι εκείνο που μαγεύει τόσο πολύ τους ενήλικες; 

Αγκαλίτσες

Γιατί η φυσική επαφή είναι τόσο ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη του μωρού σας;  Ανακαλύψετε περισσότερα για τα θέματα που αφορούν τις αγκαλίτσες.