Πρόγραμμα Διατροφής: Από τη γέννηση μέχρι τον 4ο μήνα

** Ο ΠΟΥ συνιστά τον θηλασμό μέχρι το 2ο έτος ή και περισσότερο. Αν δεν θηλάζετε, σας προτείνουμε τα Παρασκευάσματα Βρεφικού Γάλακτος HiPP ή τα Υποαλλεργικά Παρασκευάσματα Βρεφικού Γάλακτος HiPP που δημιουργήθηκαν ειδικά για κάθε ηλικιακή ομάδα του παιδιού σας.

Για τους πρώτους μήνες του μωρού σας, ο θηλασμός είναι ό,τι καλύτερο.

Αν δεν θηλάζετε, τα παρασκευάσματα βρεφικού γάλακτος βιομηχανικής κατασκευής είναι η μόνη εναλλακτική λύση.

Τα παρασκευάσματα βρεφικού γάλακτος καλύπτουν εντελώς τις διατροφικές ανάγκες ενός μωρού κατά την διάρκεια των πρώτων μηνών της ζωής του. Ως εκ τούτου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως η μοναδική μορφή διατροφής. Εντός του φάσματος προϊόντων παρασκευασμάτων βρεφικού γάλακτος γίνεται διάκριση μεταξύ της διατροφής με το πρόθεμα "Προ" και της διατροφής με τον αριθμό "1". Αυτοί οι δύο τύποι της διατροφής διαφέρουν στο ότι η διατροφή "Προ" - όπως το μητρικό γάλα - χρησιμοποιεί τη λακτόζη ως το μόνο υδατάνθρακα, ενώ η διατροφή "1" περιέχει επίσης μια μικρή αναλογία κρεμώδους, χωρίς γλουτένη άμυλου.

Κατά τους πρώτους μήνες το μωρό σας ικανοποιεί τόσο την πείνα όσο και τη δίψα του με την κατανάλωση γάλακτος. Πρόσθετη πρόσληψη υγρών μέσω τσαγιού ή νερού είναι απαραίτητη μόνο αν το μωρό σας ιδρώνει πολύ ή χάνει πολλά υγρά.

Για να βρείτε τη σωστή ομάδα προϊόντων HiPP, αναζητήστε τους ακόλουθους κωδικούς χρωμάτων στα ράφια των καταστημάτων: