Μπιμπερό & αποθήκευση

Πόσο ζεστό πρέπει να είναι το νερό για να διαλυθεί η σκόνη γάλακτος ;

Μην αναμείξετε τη σκόνη με το βραστό νερό, έτσι ώστε να μην καταστραφούν οι βιταμίνες και οι φυσικές καλλιέργειες γαλακτικού οξέος. Χρησιμοποιήστε βραστό νερό που έχει κρυώσει στους 40 - 50 ° C.
Τα παρασκευάσματα βρεφικού γάλακτος HiPP διαλύονται ευκολότερα σε αυτή τη θερμοκρασία. Προκειμένου να επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία των 40-50 °C, τοποθετήστε μια κανάτα μέτρησης με φρεσκοβρασμένο νερό σε κρύο νερό για μερικά λεπτά.

Πώς μπορώ να προσδιορίσω τη σωστή θερμοκρασία του βρεφικού γάλακτος;

Μπορείτε να ελέγξετε τη θερμοκρασία κατανάλωσης του βρεφικού γάλακτος στο πίσω μέρος του χεριού σας: βάλτε μερικές σταγόνες βρεφικού γάλατος στο πίσω μέρος της παλάμης σας. Η θερμοκρασία του γάλακτος θα πρέπει να σας δημιουργεί μια ευχάριστα ζεστή αίσθηση.

Πώς μπορώ να προετοιμάσω ένα βρεφικό γάλα στον φούρνο μικροκυμάτων;

Αν το βρεφικό γάλα παρασκευάζεται σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, δεν είναι απαραίτητο να το ζεστάνετε σε φούρνο μικροκυμάτων, καθότι έχει ήδη την ιδανική θερμοκρασία κατανάλωσης.

Μπορώ να διατηρήσω ζεστό βρεφικό γάλα το οποίο έχω ήδη προετοιμάσει;

Το βρεφικό γάλα το οποίο έχετε ήδη προετοιμάσει θα πρέπει να το δώσετε αμέσως στο μωρό σας για λόγους υγιεινής. Αν το μωρό σας δεν μπορεί να τελειώσει το μπιμπερό αμέσως, τότε παρακαλώ προετοιμάστε του άλλο φρέσκο αργότερα.

Αποθήκευση

Τα περιεχόμενα μιας ανοιχτής συσκευασίας παρασκευάσματος βρεφικού γάλακτος θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν εντός 3 εβδομάδων. Η συσκευασία σε σακούλι αλουμινίου αποτελεί εγγύηση της βέλτιστης δυνατής φρεσκάδας και προστασίας του αρώματος. Τα παρασκευάσματα βρεφικού γάλακτος γενικά θα πρέπει να φυλάσσονται σε δροσερό (σε θερμοκρασία δωματίου) ξηρό μέρος και όχι δίπλα ουσίες ή τρόφιμα με έντονες οσμές. Κυκλοφορεί το Κουτί Γάλακτος της Ηipp για την ιδανική αποθήκευση.

Έχετε άλλες επιπλέον ερωτήσεις;


Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:Έντυπο Επικοινωνίας