Βιολογική ποιότητα HiPP

Βιολογικά προϊόντα – Τα καλύτερα για το βρέφος σας

Τα βρέφη χρειάζονται υγιεινή τροφή με νόστιμη γεύση, χωρίς ανεπιθύμητα συστατικά. Οι γονείς γνωρίζουν ότι μπορούν να βασιστούν στη HiPP για μια σειρά προϊόντων που έχει αναπτυχθεί σύμφωνα με τις βέλτιστες αρχές της διατροφικής επιστήμης. Γεύματα κατάλληλα για την ηλικία του βρέφους σας, που πληρούν τους πλέον αυστηρούς ελέγχους βιολογικής ποιότητας. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο αποδίδουμε τόση σημασία στις πρώτες ύλες και στα συστατικά που χρησιμοποιούμε:
Τα εδάφη μας επιλέγονται προσεκτικά, οι σπόροι μας δεν τυγχάνουν καμίας επεξεργασίας, ενώ φροντίζουμε ώστε όλα τα φρούτα και τα λαχανικά μας να έχουν στη διάθεσή τους τον χρόνο που απαιτείται για να ωριμάσουν αργά και να αναπτύξουν πλήρως τη γεύση τους. Την ίδια φροντίδα επιδεικνύουμε και στην επιλογή του βιολογικού κρέατος που χρησιμοποιούμε στα παιδικά μενού HiPP.

260 έλεγχοι ασφαλείας

Ακόμη μεγαλύτερη αυστηρότητα, ακρίβεια και αξιοπιστία: Οι γονείς μπορούν να εμπιστευθούν ανεπιφύλακτα τη Βιολογική Σφραγίδα HiPP. βαζάκι παιδικής τροφής υποβάλλεται σε μέχρι και 260 ελέγχους ασφαλείας (μεταξύ άλλων από ανεξάρτητα ινστιτούτα δοκιμών). Στόχος μας να σας προσφέρουμε εγγυημένη ασφάλεια. Έτσι λοιπόν, τα προϊόντα HiPP ικανοποιούν πολύ αυστηρότερες προδιαγραφές από αυτές που απαιτεί η νομοθεσία και οι διεθνείς κανόνες για τη βιολογική γεωργία. Αυτό ισχύει σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, από τους σπόρους των σιτηρών μέχρι τα μπιζέλια, και από το γάλα μέχρι τα μήλα μας. Οι εμπειρογνώμονες της HiPP διατηρούν στενή συνεργασία με τα βιολογικά αγροκτήματα όπου παράγονται τα συστατικά μας, με απαρχή την επιλογή της καλλιεργήσιμης γης, του εδάφους και των σπόρων. Αυτή η ξεχωριστή φροντίδα και προσοχή επιδεικνύεται καθόλη τη διαδικασία ωρίμανσης, μέχρι τη συγκομιδή και την παράδοση. Μόνο όταν οι εργαστηριακές μας δοκιμές τεκμηριώσουν την άριστη ποιότητα της τροφής δίνεται το πράσινο φως για την επεξεργασία των συστατικών. Το αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας είναι η παραγωγή υψηλής ποιότητας βιολογικών παιδικών τροφών που έχουν υποβληθεί με επιτυχία στους αυστηρότερους ελέγχους σε ό,τι αφορά τα υπολείμματα. «Σας το εγγυώμαι με το όνομά μου», δηλώνει ο Claus Hipp στη Βιολογική Σφραγίδα HiPP. Χάρη στη συνεχή παρακολούθηση των παραμέτρων ποιότητας, η HiPP είναι σε θέση να διαβεβαιώσει τους γονείς ότι μπορούν να εμπιστευθούν απόλυτα την υπόσχεσή του.

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει:

Συνέντευξη σχετικά με τη Σφραγίδα Βιολογικής Ποιότητας της HiPP

Τι σημαίνει βιολογικά προϊόντα? Απαντήσεις από τον καθηγητή Dr. Claus Hipp

Βιολογική ανάπτυξη λαχανικών

Πως αναπτύσσονται τα βιολογικά λαχανικά της HiPP