Γιατί είναι σημαντικά τα Ωμέγα-3 από κραμβέλαιο;

Το Ινστιτούτο Ερευνών Παιδικής Διατροφής συνιστά ειδικά το κραμβέλαιο για τη διατροφή του μωρού, λόγω της υψηλής του περιεκτικότητας σε Ωμέγα-3, μεταξύ άλλων ωφελειών.

Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό που μετράει περισσότερο για την υγιή ανάπτυξη του βρέφους είναι η αγάπη και η φροντίδα των γονιών τους. Μόνο τα μωρά που λαμβάνουν πολλή προσοχή και ενεργή στήριξη στην ανακάλυψη του μικρού τους κόσμου, θα είναι σε θέση να αναπτύξουν πλήρως τις σωματικές και πνευματικές τους δυνατότητες. Ωστόσο, είναι εξίσου προφανές ότι η σωστή παροχή θρεπτικών ουσιών στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής είναι επίσης μεγάλης σημασίας.

Τα λεγόμενα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι ολοένα και περισσότερο στο επίκεντρο της προσοχής. Στη βρεφική ηλικία, είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τη φυσιολογική ανάπτυξη των κυττάρων του εγκεφάλου και των νευρικών κυττάρων. Στα δύο πρώτα χρόνια της ζωής, ο εγκέφαλος αναπτύσσεται ασυνήθιστα γρήγορα, και γι αυτό η τακτική πρόσληψη Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Μία από τις καλύτερες φυτικές πηγές των Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων είναι το κραμβέλαιο. Το κραμβέλαιο περιέχει ιδιαίτερα υψηλές ποσότητες Ωμέγα-3 – για παράδειγμα, δέκα φορές περισσότερο από ό, τι το ελαιόλαδο, και η ευνοϊκή δομή των λιπαρών οξέων του κραμβέλαιου είναι πολύ αποτελεσματική στο να βοηθάει το σώμα να επεξεργάζεται αυτά τα απαραίτητα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Μια θετική παρενέργεια είναι ότι το κραμβέλαιο, που χρησιμοποιείται σε παιδικές τροφές, είναι αρκετά ήπιο και δεν επηρεάζει τη γεύση του φαγητού - ένα σαφές πλεονέκτημα για τους μικρούς μας καλοφαγάδες.

Από 4 μηνών μπορείτε ήδη να δώσετε στο μωρό σας Ωμέγα-3 από κραμβέλαιο βιολογικής καλλιέργειας με τα HiPP Λαχανικά και Μενού. Για άλλη μια φορά, η HiPP υπογραμμίζει τον ισχυρισμό της ότι παρέχει τις καλύτερες παιδικές τροφές. Το βιολογικό γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας της HiPP περιέχει επίσης πολύτιμα Ωμέγα-3 βιολογικής καλλιέργειας. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το μωρό σας παίρνει ό,τι χρειάζεται από τις τροφές απογαλακτισμού που παράγονται για την ηλικιακή τους ομάδα.

Μια ερώτηση για τον Claus Hipp:

Μπορείτε να εγγυηθείτε την βιολογική ποιότητα, ακόμη και του κραμβέλαιου;

Ναι, φυσικά. Η δέσμευσή μας για τα βιολογικά τρόφιμα σημαίνει ότι όλα τα συστατικά είναι κορυφαίας βιολογικής ποιότητας. Και αυτό ισχύει και για το κραμβέλαιο. Αυτό εξασφαλίζει ότι δεν περιέχεται κανένα γενετικά τροποποιημένο προϊόν, σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΕ σχετικά με τις Βιολογικές Καλλιέργειες. Προσωπικά, πιστεύω ότι τα γενετικώς τροποποιημένα συστατικά δεν πρέπει να περιέχονται σε οποιοδήποτε τρόφιμο, πόσο μάλλον σε παιδικές τροφές.

Το εγγυώμαστε αυτό με το όνομά μας.

Στα βαζάκια με Ωμέγα-3:

HiPP Λαχανικά

HiPP Μενού