Τι σημαίνει βιολογική ποιότητα;

Τα βρέφη που είτε δεν θηλάζουν είτε θηλάζουν μερικώς χρειάζονται ένα επιλεγμένο παρασκεύασμα βρεφικού γάλακτος που να είναι τυποποιημένο με πρότυπο το μητρικό γάλα. Ο οργανισμός του βρέφους είναι ακόμα πολύ ευαίσθητος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η σύνθεση του βρεφικού γάλακτος καθορίζεται σαφώς από το νόμο. Χρησιμοποιείται ως βάση το αγελαδινό γάλα το οποίο παρέχει ασβέστιο και πολύτιμη πρωτεΐνη. Είναι σημαντικό για την HiPP ότι χρησιμοποιούμε προϊόντα που είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικά και χρησιμοποιούμε μόνο αυστηρά ελεγμένο βιολογικό γάλα ως βασικό προϊόν για τα βιολογικά παρασκευάσματα βρεφικού γάλακτος.

Πάνω από 40 χρόνια εμπειρία

Το βιολογικό παρασκεύασμα βρεφικού γάλακτος της HiPP έχει αναπτυχθεί από ειδικούς, με βάση την πιο επικαιροποιημένη επιστημονική γνώση πέραν των 40 ετών. Χρησιμοποιώντας βιολογικά προϊόντα πληρούμε πολύ περισσότερες από τις απαιτήσεις του νόμου που αφορά την επιλογή των πρώτων υλών για την παραγωγή των παρασκευασμάτων βρεφικού γάλακτος.

Greenpeace: Αξιολόγηση «συνιστώμενο»

Επιβεβαίωση από την Greenpeace: στov σύμβουλο αγοράς «γάλακτος για παιδιά – κατανάλωση χωρίς γενετική μηχανική», ανάμεσα στις μεγαλύτερες και άμεσα διαθέσιμες επωνυμίες παρασκευασμάτων βρεφικού γάλακτος, μόνο σε εκείνες της Hipp απονεμήθηκε η αξιολόγηση «συνιστώμενο».

Η καλλιέργεια γενετικά τροποποιημένων φυτών (και για ζωοτροφές) είναι σαφώς απαγορευμένη σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΕ σχετικά με τις Βιολογικές Καλλιέργειες. Η HiPP είναι επίσης πεπεισμένη ότι η βιολογική καλλιέργεια είναι η καλύτερη και ότι δεν είναι συμβατή με τη γενετική μηχανική. Η πολυετής εμπειρία μας στην επεξεργασία βιολογικών πρώτων υλών αποτελεί εγγύηση της βέλτιστης βιολογικής ποιότητας. Το γεγονός ότι γίνονται πάνω από 600 έλεγχοι σε κάθε παρτίδα παραγωγής σημαίνει ύψιστη ασφάλεια για το μωρό σας.

Η Σφραγίδα Βιολογικής Παραγωγής της HiPP

Η Σφραγίδα Βιολογικής Παραγωγής της HiPP ξεχωρίζει για την ειδική βιολογική ποιότητα για την οποία δίνει την προσωπική του εγγύηση ο ίδιος ο Claus Hipp. Εγγυάται την υψηλότερη ποιότητα και ξεπερνά τις απαιτήσεις της ΕΕ για τις βιολογικές καλλιέργειες. Επιπλέον, στην επιλογή των πρώτων υλών μας, εφαρμόζουμε πολύ πιο αυστηρές απαιτήσεις από εκείνες της νομοθεσίας σχετικά με την παραγωγή παρασκευασμάτων βρεφικού γάλακτος.