Πόσο σημαντικά είναι τα Ωμέγα-3;

Τα Ωμέγα-3 είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τα βρέφη για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και των νευρικών κυττάρων. Επειδή στα δύο πρώτα χρόνια της ζωής ο εγκέφαλος μεγαλώνει και ωριμάζει με ένα ιδιαίτερο ρυθμό, η τακτική απορρόφηση των Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων είναι ιδιαίτερα σημαντική: το 0,5% της ημερήσιας ενεργειακής απαίτησης ενός βρέφους θα  πρέπει να καλύπτεται από Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.  Τα βιολογικά παρασκευάσματα βρεφικού γάλακτος HiPP  και οι βιολογικές φρουτόκρεμες  της HiPP με το καλό μας γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας (από τον 4ο μήνα) περιέχουν αυτά τα πολύτιμα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα από φυσικά βιολογικά συστατικά.

Μπορείτε λοιπόν να είστε σίγουροι ότι οι απαιτήσεις του βρέφους σας σε Ωμέγα-3 καλύπτονται καλά – και με έναν πλήρως φυσιολογικό τρόπο. Με αυτό τον τρόπο, το μωρό σας παίρνει ό, τι χρειάζεται για την υγιή ανάπτυξή του καθημερινά.

Εδώ μπορείτε να δείτε στο παράδειγμα ενός βρέφους 7 μηνών, πώς η καθημερινή χορήγηση των πολύτιμων Ωμέγα-3 εξασφαλίζεται με βρεφικά γάλατα HiPP και με βιολογικά προϊόντα απογαλακτισμού της HiPP.

Με τα προϊόντα HiPP οι απαιτήσεις σε Ωμέγα-3 είναι καλυμμένες από την ηλικία των 6 μηνών.

* Η συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα των Ωμέγα-3 για ένα βρέφος 4 -12 μηνών είναι 0,5% της ημερήσιας πρόσληψης ενέργειας.