Βασικές επιλογές HiPP Babysanft – φροντίδα του δέρματος για εξαιρετικά ευαίσθητους τύπους δέρματος επιρρεπείς στη νευροδερματίτιδα

Τι είναι η νευροδερματίτιδα;

Η νευροδερματίτιδα είναι η πιο συχνή δερματοπάθεια της παιδικής ηλικίας και η συχνότητά της έχει πενταπλασιαστεί τα τελευταία 50 χρόνια.

Η νευροδερματίτιδα είναι μια μη μεταδοτική χρόνια δερματοπάθεια. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά της νευροδερματίτιδας είναι το πολύ ξηρό δέρμα σε βαθμό εκζέματος με ερυθρότητα και ξεφλούδισμα και, συχνά, με έντονο κνησμό.

Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί;

Το θετικό είναι ότι πολλά παιδιά αντιμετωπίζουν την ασθένεια μόνο στην ήπια μορφή της. Για αυτή την ήπια μορφή, που συχνά αναφέρεται ως «ευαίσθητο ξηρό δέρμα», χρησιμοποιείται η λεγόμενη «βασική θεραπεία». Δηλαδή η τακτική περιποίηση του δέρματος με τα κατάλληλα προϊόντα που παρέχουν στο δέρμα πολύτιμα συστατικά και πάνω απ’ όλα ενυδάτωση.

Για πολλούς ασθενείς με ήπια νευροδερματίτιδα και για άτομα με δέρμα επιρρεπές στη νευροδερματίτιδα, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν προϊόντα φροντίδας του δέρματος τα οποία έχουν αναπτυχθεί ειδικά για άτομα με νευροδερματίτιδα (φαρμακευτικά προϊόντα). Κατά κανόνα είναι κατάλληλα και τα κανονικά προϊόντα φροντίδας του δέρματος. Η συμβατότητά τους θα πρέπει να είναι δερματολογικά ελεγμένη. Ιδανικά, αυτά τα προϊόντα φροντίδας δεν θα πρέπει να περιέχουν οποιεσδήποτε ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες. Για το θέμα αυτό είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας.

HiPP Babysanft: δερματολογικά αποδεδειγμένο ότι είναι ανεκτό από εξαιρετικά ευαίσθητους τύπους δέρματος επιρρεπείς στη νευροδερματίτιδα

Προκειμένου να επαληθευτεί η καταλληλότητα του HiPP Babysanft για εξαιρετικά ευαίσθητους τύπους δέρματος, τα ακόλουθα προϊόντα της σειράς υποβλήθηκαν σε δερματολογικά ελεγμένες δοκιμές ανοχής:
HiPP Babysanft Washing Gel, Children’s Shampoo, Milk Lotion .

Αποτέλεσμα:όλα τα προϊόντα HiPP Babysanft που υποβλήθηκαν σε έλεγχο επέδειξαν εξαιρετική ανοχή στο δέρμα και είναι κατάλληλα για τη βασική φροντίδα εξαιρετικά ευαίσθητου δέρματος και δέρματος επιρρεπούς στο έκζεμα.

Ως εκ τούτου, τα προϊόντα HiPP Babysanft που υποβλήθηκαν σε έλεγχο δεν είναι μόνο κατάλληλα για την καθημερινή φροντίδα του υγιούς παιδικού δέρματος, αλλά είναι και καλά ανεκτά σε περιπτώσεις εξαιρετικά ευαίσθητου δέρματος και δέρματος επιρρεπούς στο έκζεμα.