Οδηγός

Κατά τα πρώτα στάδια ζωής, το δέρμα είναι το πιο σημαντικό αισθητήριο όργανο του βρέφους, και το βασικό μέσο από το οποίο προσλαμβάνει την αγάπη και τη στοργική φροντίδα.

Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να θυμάστε ότι, πέραν από το τάισμα, η φροντίδα που προσφέρετε στο μωράκι σας όσο του αλλάζετε πάνα, το πλένετε και το λούζετε , δεν εξυπηρετεί μόνο τον σκοπό της καθαριότητας αλλά αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για να του αφιερώσετε χρόνο και να του μεταδώσετε αγάπη αγκαλιάζοντας το στοργικά, μιλώντας και τραγουδώντας του.

Είναι χρόνος πολύτιμος που πρέπει να απολαμβάνετε και εσείς και το μωράκι σας!

Βρεφικό μασάζ

Αφού το δέρμα αποτελεί το βασικό αισθητήριο όργανο μέσα από το οποίο βιώνουν την αγάπη και τη φροντίδα, είναι αυτονόητο ότι η απαλή επαφή με το δέρμα είναι αναγκαία για τα βρέφη. Συγκεκριμένα, ένα απαλό μασάζ είναι κάτι που αγαπάνε και απολαμβάνουν σχεδόν όλα τα μωράκια.

Πρόληψη του συγκάματος σύμφωνα μ’ εμάς!/ η φιλοσοφία μας!

Στάδιο 1 προστασία και θρέψη, Στάδιο 2 για το κοκκίνισμα του δέρματος...

Χρήσιμες συμβουλές για την αλλαγή της πάνας

Πέραν του ότι είναι δυσάρεστη για το μωράκι σας, μια υγρή πάνα μπορεί να ερεθίσει το δέρμα του και να προκαλέσει σύγκαμα...

HiPP Αμυγδαλέλαιο βιολογικής καλλιέργειας

Ήπια φροντίδα του δέρματος από τη HiPP με αμυγδαλέλαιο βιολογικής καλλιέργειας, το κλασικό συστατικό φροντίδας του δέρματος.

Βρεφικό δέρμα

Το βρεφικό δέρμα είναι πέντε φορές πιο λεπτό από εκείνο ενός ενήλικα. Ταυτόχρονα, η επιφανειακή στιβάδα της βρεφικής επιδερμίδας είναι πιο χαλαρά δομημένη και λιγότερο ανθεκτική...

Συχνές ερωτήσεις προς δερματολόγους.

Απαντάει η Δρ Christina Schnopp σε μια επιστημονική συνέντευξη

Μπάνιο και Λούσιμο

Τα περισσότερα βρέφη λατρεύουν το μπάνιο και απολαμβάνουν ιδιαίτερα να περνούν χρόνο μέσα σε ζεστό νερό που έχει σωστή και ευχάριστη για εκείνα, θερμοκρασία…

Κρέμα και φροντίδα

Από τη μέρα που γεννιούνται τα βρέφη χρειάζονται όλη μας την αγάπη και τους τη δείχνουμε φροντίζοντας και για το δερματάκι τους…

Για όλη την οικογένεια

Τα HiPP Babysanft περιέχουν τα καλύτερά μας συστατικά, και γι’ αυτό αποτελούν ιδανική επιλογή τόσο για μεγάλους όσο και για παιδιά.

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια και κατάποσης

Tα προϊόντα HiPP Babysanft είναι μη τοξικά. Ωστόσο, όπως και όλα τα καλλυντικά προϊόντα, δεν είναι κατάλληλα παιχνίδια για παιδιά.