HiPP και βιωσιμότητα

Η βιωσιμότητα δεν απλά μια μόδα. Εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια, υπηρετούμε με συνέπεια τη βιολογική γεωργία κι έχουμε πρωτοστατήσει στη διαμόρφωση βιολογικών προτύπων. Στην εταιρεία μας, η διαχείριση της βιωσιμότητας καλύπτει το σύνολο των εργασιών μας, αλλά και ολόκληρη την αλυσίδα αξίας μας.

Η βιωσιμότητα ως εταιρική φιλοσοφία

Βιωσιμότητα σημαίνει σωστή ισορροπία μεταξύ των τριών διαστάσεων της οικολογίας, της οικονομίας και των κοινωνικών παραμέτρων.

Βιωσιμότητα στην οργάνωση της εταιρείας

Κάθε τμήμα της εταιρείας διαθέτει τον δικό του υπεύθυνο λειτουργό βιωσιμότητας, ο οποίος αναλαμβάνει το έργο της ανάπτυξης και υλοποίησης των στόχων που θέτουμε.

Βραβεία & Διακρίσεις

Η δέσμευσή μας σε ό,τι αφορά τη βιωσιμότητα δεν τεκμηριώνεται μόνο μέσα από τα βραβεία και τις διακρίσεις που έχουμε εξασφαλίσει, αλλά και από την τεράστια εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Στο επίκεντρο ο άνθρωπος

Για τη HiPP, μια οικογενειακή επιχείρηση μεσαίου μεγέθους, η υπεύθυνη και κοινωνική διαχείριση αποτελούν ταυτόχρονα τα θεμέλια για βιώσιμη επιχειρηματική δραστηριότητα.

Βιοποικιλότητα

Η απώλεια βιοποικιλότητας ανά το παγκόσμιο προσλαμβάνει ιδιαίτερα ανησυχητικές διαστάσεις. Αυτό ισχύει και για την ποικιλότητα των φυτών και ζώων που έχουν εξελιχθεί μέσω...

Βιώσιμη προστασία του περιβάλλοντος και του κλίματος

Η προστασία του κλίματος και της ατμόσφαιρας συγκαταλέγεται στα πιο κρίσιμα ζητήματα της εποχής μας. Χάρη στη συνεπή περιβαλλοντική διαχείριση που εφαρμόζει, η HiPP...

Προστασία του περιβάλλοντος

Έχουμε θέσει ιδιαίτερα φιλόδοξους στόχους σε ό,τι αφορά το περιβάλλον.

Εκθέσεις βιωσιμότητας

Τα αποτελέσματα και οι στόχοι μας για το μέλλον τεκμηριώνονται σε τακτική βάση στην περιβαλλοντική μας έκθεση, από το 1995.

Κατευθυντήριες γραμμές βιωσιμότητας

Ο όμιλος HiPP συμμετέχει ενεργά στη διατήρηση του περιβάλλοντος και του συνόλου της δημιουργίας.

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει:

Συνέντευξη σχετικά με τη Σφραγίδα Βιολογικής Ποιότητας της HiPP

Τι σημαίνει βιολογικά προϊόντα? Απαντήσεις από τον καθηγητή Dr. Claus Hipp

Βιολογική ανάπτυξη λαχανικών

Πως αναπτύσσονται τα βιολογικά λαχανικά της HiPP