Ειδικά παρασκευάσματα βρεφικού γάλακτος

Πότε είναι καλή ιδέα να δώσετε Αντιαναγωγικό Βιολογικό Ειδικό Παρασκεύασμα HiPP;

Πολλά μωρά έχουν λίγες αναγωγές και ερυγές μετά από ένα γεύμα. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και δεν πρέπει να σας προκαλεί ανησυχία, φτάνει το μωρό σας να είναι ευτυχισμένο και να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται.

Ωστόσο, εάν το μωρό σας ρεύεται ή έχει συχνές αναγωγές και ανησυχείτε για την πρόοδο του μωρού σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον παιδίατρό σας. Μπορεί να διευκρινίσει κατά πόσο τα ειδικά παρασκευάσματα βρεφικού γάλακτος όπως το Αντιαναγωγικό Βιολογικό Παρασκεύασμα Βρεφικού Γάλακτος της HiPP είναι τα κατάλληλα για το μωρό σας.

Το Ειδικό Αντιαναγωγικό Βιολογικό Παρασκεύασμα Βρεφικού Γάλακτος της HiPP περιέχει προσθήκη χαρουπάλευρου. Αυτός ο φυσικός παράγοντας πήξης καθιστά το βρεφικό γάλα ιδιαίτερα παχύρευστο και διασφαλίζει ότι παραμένει καλύτερα στο στομάχι. Άρα μειώνεται η γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση (αντιαναγωγικό).
Κατ 'αρχήν, τα ειδικά παρασκευάσματα βρεφικού γάλακτος θα πρέπει να χορηγούνται μόνο υπό ιατρική επίβλεψη.

Για ποια παιδιά προορίζεται το Ειδικό Παρασκεύασμα Βρεφικού Γάλακτος HiPP Comfort;

Τα έντερα των μωρών είναι ακόμα πολύ ευαίσθητα κατά τους πρώτους μήνες. Δεν είναι σπάνιες οι ενοχλήσεις στο στομάχι/ στα έντερα όπως αέρια στομάχου, κολικοί ή δυσκοιλιότητα. Γνωρίζουμε εκ πείρας ότι οι τρυφερές στιγμές με το μωρό σας, μια ήρεμη καθημερινή ρουτίνα, μασάζ στο στομάχι και οι ερυγές, όλα αυτά το βοηθούν να αντιμετωπίσει τις πεπτικές διαταραχές. Οι περισσότερες πεπτικές διαταραχές εξαφανίζονται από μόνες τους .

Στην περίπτωση δυσκοιλιότητας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να χρησιμοποιήσετε τη σωστή δοσολογία του βρεφικού γάλακτος.

Αν το μωρό σας υποφέρει από συχνές διαταραχές του πεπτικού συστήματος σε συνδυασμό με υπερβολικό κλάμα, το ειδικό παρασκεύασμα βρεφικού γάλακτος θα μπορούσε να το βοηθήσει να ανακουφιστεί.

Η ειδική σύνθεση του ειδικού βρεφικού γάλακτος HiPP Comfort ρυθμίζει την πέψη, μαλακώνει τα κόπρανα και μπορεί συνεπώς να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των αερίων στομάχου και της δυσκοιλιότητας.
Ο παιδίατρός σας μπορεί να σας πει αν το ειδικό βρεφικό γάλα HiPP Comfort συνιστάται. Τα ειδικά παρασκευάσματα βρεφικού γάλακτος θα πρέπει να χορηγούνται μόνο υπό ιατρική επίβλεψη.

Τα Ειδικά Παρασκευάσματα Βρεφικού Γάλακτος της Hipp είναι κατάλληλα για τα παιδιά που διατρέχουν κίνδυνο να αναπτύξουν αλλεργίες;

Τα δύο ειδικά παρασκευάσματα βρεφικού γάλακτος HiPP έχουν διαφορετικές λειτουργίες από αυτή την άποψη:

Το Ειδικό Παρασκεύασμα βρεφικού γάλακτος HiPP Comfort είναι κατάλληλο για την πρόληψη αλλεργιών, λόγω της σύστασης υδρολυμένης πρωτεΐνης.

Το Ειδικό Αντιαναγωγικό Βιολογικό Βρεφικό Γάλα HiPP AR λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο. Περιέχει μια μη-υδρολυμένη πρωτεΐνη και συνεπώς, δεν πρέπει να χορηγείται σε βρέφη με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης αλλεργιών κατά το πρώτο εξάμηνο της ζωής. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα μωρά με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης αλλεργιών, σύμφωνα με επίσημες συστάσεις, θα πρέπει να τρέφονται μόνο με μητρικό γάλα ή/και με υδρολυμένες (=διασπασμένες) πρωτεΐνες .
Παρακαλείστε να μιλήσετε με τον παιδίατρό σας σχετικά με την κατάσταση και την πορεία δράσης/αντιμετώπισης.

Το μωρό μου κάνει εμετό και έχει αέρια στομάχου: Ποιο βρεφικό γάλα μου συστήνετε;

Εάν το παιδί σας έχει και πεπτικά προβλήματα και συχνές αναγωγές, τότε θα πρέπει πραγματικά να το συζητήσετε με τον παιδίατρό σας. Ο παιδίατρος γνωρίζει το μωρό σας και μπορεί να αξιολογήσει καλύτερα και να αποφασίσει ποιο είναι το καλύτερο βρεφικό γάλα για το παιδί σας. Συνήθως, χρειάζεται πρώτα να αντιμετωπιστούν τα συμπτώματα από το πεπτικό σύστημα, αλλά κάθε περίπτωση πρέπει να εξετάζεται ξεχωριστά.

Μπορώ να συνδυάσω τα Ειδικά Παρασκευάσματα Βρεφικού Γάλακτος HiPP με τα Παρασκευάσματα Βρεφικού Γάλακτος της Hipp;

Κατ 'αρχήν είναι δυνατόν να συνδυαστούν τα Ειδικά Παρασκευάσματα Βρεφικού Γάλακτος HiPP με τα Παρασκευάσματα Βρεφικού Γάλακτος HiPP. Το αν αυτό έχει νόημα εναπόκειται στον παιδίατρό σας να αποφασίσει και μπορέσει να κάνει μια σύσταση.

Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ανακούφιση ενοχλήσεων όπως αέρια στομάχου, δυσκοιλιότητα ή συχνές αναγωγές μπορεί να επιτευχθεί χάρις στην αντίστοιχη ειδική σύνθεση του βρεφικού γάλακτος. Ένα παιδί που έχει συχνές αναγωγές μπορεί να βοηθηθεί με το ιδιαίτερα παχύρευστο και κρεμώδες Ειδικό Αντιαναγωγικό Βιολογικό Βρεφικό Γάλα της HiPP που μειώνει την παλινδρόμηση στον οισοφάγο. Αν στο επόμενο γεύμα χρησιμοποιηθεί κανονικό βρεφικό γάλα, τότε δεν θα έχετε το απαιτούμενο αποτέλεσμα.

Έχετε άλλες επιπλέον ερωτήσεις;


Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:Έντυπο Επικοινωνίας